...

2. ULUSLARARASI GENÇORAD SEMPOZYUMU FAKÜLTEMİZDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemizde Ağız Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim dalı ev sahipliğinde uluslararası katılımla gerçekleşen "2.Uluslararası GENÇORAD  Sempozyumu" dekanımız Prof.Dr. Oğuz YOLDAŞ ve sempozyum başkanı Doç.Dr. Burcu EVLİCE'nin açılış konuşmalarıyla başlayıp oldukça yoğun bir teorik program ve hands-on ultrasonografi kursu ile tamamlandı.

Başarıyla sona eren sempozyumda ülkemizin çeşitli fakültelerinden gelen katılımcılar, fakültemizin farklı imkanlar sunan toplantı salonlarında eğitim alarak ayrıca sosyalleşme fırsatı da yakaladı. Organizasyonun her aşamasında desteğini esirgemeyen fakülte yönetimimize, düzenleme kurulunda yer alan Ağız Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalı öğretim üyeleri ve araştırma görevlilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.